Prezbrojenie PZ SR
to zborové vykríknutie "Glóóóck" mi príde rovnako úsmevné ako keď východňári v Prešove ako jediní tlieskali Spišiakovi, ked predstavoval nový hodnotiaci systém PZ.
Proste naočkovaný krok.
Veď Glocku nikto neberie jeho dobré uplatnenie v OZ po svete. Glock totiž prišiel na scénu v dobe, keď mnohé OZ mali vo výzbroji staršie celekovové zbrane. Vtom čase bol Glock inovatívnym prínosom čo sa týka ergonomie, materiálu,hmotnosti, spoľahlivosti a funkčného prevedenia.
Pozrite sa podrobnejšie za aké zbrane Glock vtom čase nahrádzali. Neskoršie obstarávania už len kopírovali dobré referencie značky.
Anglická SAS sa zaobíde aj s inými značkami a bavíme sa o špičkovej špec.jednotke
No a na Slovensku špecialne jednotky Glocky už dávno majú- tak sa nikto až tak obávať nemusí, že by preboha naša Polícia bola hendikepovaná zlou zbraňou.
Prezbrojenie vlastnej polície je v prvom rade vecou prestíže. Všetky zbrane, ktoré sú v užšom výbere splňajú požiadavky služobnej zbrane
Proste naočkovaný krok.
Veď Glocku nikto neberie jeho dobré uplatnenie v OZ po svete. Glock totiž prišiel na scénu v dobe, keď mnohé OZ mali vo výzbroji staršie celekovové zbrane. Vtom čase bol Glock inovatívnym prínosom čo sa týka ergonomie, materiálu,hmotnosti, spoľahlivosti a funkčného prevedenia.
Pozrite sa podrobnejšie za aké zbrane Glock vtom čase nahrádzali. Neskoršie obstarávania už len kopírovali dobré referencie značky.
Anglická SAS sa zaobíde aj s inými značkami a bavíme sa o špičkovej špec.jednotke
No a na Slovensku špecialne jednotky Glocky už dávno majú- tak sa nikto až tak obávať nemusí, že by preboha naša Polícia bola hendikepovaná zlou zbraňou.
Prezbrojenie vlastnej polície je v prvom rade vecou prestíže. Všetky zbrane, ktoré sú v užšom výbere splňajú požiadavky služobnej zbrane
-
friendly_solomon
zaujímavá téma.
Zrazu nikomu zhora nechýba manuálna poistka na zbrani? Mne osobne nechýba, sám mám G17. Je to "blbuvzdorná" zbraň. Legendu o Glocku nejako nešírim. Aj keď tento kvázi prvý plasťák postúpil všeliaké mučenia a obstál. Tieto testy v dnešnej dobe zvládajú aj iné plasťáky. Je kopec iných zbraní na svete, ktoré rovnako poslúžia PZ ako Glocky. Presne tu niektorí vystihli, že "cvičené opičky". Na margo toho, že ženám sa darí z Glocku, je tiež šírenie legendy. Sám som zažil, že sa Glocky v rukách žien sekajú z dôvodu slabého úchopu, najmä ak sa moc po výstrele zdvihne predok zbrane. Je v tomto prípade zlá zbraň? Alebo zlý strelec. Fandím Kačkám, bolo by pekné, keby naša polícia mala slovenské zbrane aj keď osobne proti Glocku nič nemám. Aj jedno aj druhé lepšie ako vz.82.
Zrazu nikomu zhora nechýba manuálna poistka na zbrani? Mne osobne nechýba, sám mám G17. Je to "blbuvzdorná" zbraň. Legendu o Glocku nejako nešírim. Aj keď tento kvázi prvý plasťák postúpil všeliaké mučenia a obstál. Tieto testy v dnešnej dobe zvládajú aj iné plasťáky. Je kopec iných zbraní na svete, ktoré rovnako poslúžia PZ ako Glocky. Presne tu niektorí vystihli, že "cvičené opičky". Na margo toho, že ženám sa darí z Glocku, je tiež šírenie legendy. Sám som zažil, že sa Glocky v rukách žien sekajú z dôvodu slabého úchopu, najmä ak sa moc po výstrele zdvihne predok zbrane. Je v tomto prípade zlá zbraň? Alebo zlý strelec. Fandím Kačkám, bolo by pekné, keby naša polícia mala slovenské zbrane aj keď osobne proti Glocku nič nemám. Aj jedno aj druhé lepšie ako vz.82.
-
inspiring_kepler
Chlapci ked si pozriete vnutro pistole Glock tak zistite ze ani najlepsi tím inzinierov by ju v 1980 nezostrojil od stola. Niektore casti su okato poddimenzovane oproti ostatnym terajsim pistoliam ale pozrime sa na to, funguje to doteraz. Co tym chcem povedat je to, ze kazda suciastka v tej pistoli bola poctivo testovana ci vydrzi 10-tisice vystrelov alebo nie. Ked som to prvykrat videl tak som z toho nechcel vystrelit, lebo som si myslel ze ma zabije zaver ktory "ledva" drzal na tych 4 malych kolajniciach.
A k tym "opickam", treba sa ist pozriet aj na druhu stranu pavilonu kde rastu banany na strome GP, kolko "opiciek" bude tam
.
A k tym "opickam", treba sa ist pozriet aj na druhu stranu pavilonu kde rastu banany na strome GP, kolko "opiciek" bude tam
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 11 Apr 2011, 23:45, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_panini
A opäť jeden nespochybniteľný axiom na tému Glock od BKSL. Presne tak, boh siedmy deň neoddychoval, vytváral Glock! Mali by sme info o týchto úžasných vlastnostiach Glocku tesať do kameňa aby ostali zachované pre ďalšie generácie, keby náhodou boli tak hlúpe a chceli kúpiť niečo iné, napríklad Tanfoglio alebo Kimber alebo nejakú podobnú sračku, miesto Glocku, ktorý je dimenzovaný aby každým výstrelom spôsobil majiteľovi orgazmus, zrejme existujú nejaké erotogénne zóny niekde na dlani a Glock ich nejako stimuluje...
Vážne uvažujem, že BKSL mal v balení nejaký doplnkový návod, niečo v zmysle jehovistickej strážnej veže, tento materiál urobil v podstate z Glocku sektu. Druhá možnosť, je ho platí nejaká konkurenčná zbrojovka, pretože táto duševná hnačka, ktorú neustále posiela na adresu K100 a aj iných robí Glocku a jeho užívateľom (zväčša normálnym) veľmi zlú reklamu.
Vážne uvažujem, že BKSL mal v balení nejaký doplnkový návod, niečo v zmysle jehovistickej strážnej veže, tento materiál urobil v podstate z Glocku sektu. Druhá možnosť, je ho platí nejaká konkurenčná zbrojovka, pretože táto duševná hnačka, ktorú neustále posiela na adresu K100 a aj iných robí Glocku a jeho užívateľom (zväčša normálnym) veľmi zlú reklamu.
-
inspiring_kepler
... az doteraz som furt nevedel prist na to, v com "to" jeZoidberg37 napísal: ... miesto Glocku, ktorý je dimenzovaný aby každým výstrelom spôsobil majiteľovi orgazmus, zrejme existujú nejaké erotogénne zóny niekde na dlani a Glock ich nejako stimuluje...
Aj u mna mas bod za humorne odlahcenie temy
-
inspiring_buck
Páni bratia nejako sa nám táto téma zvrhla. Neviem čo sa tu preberá ktorá zbraň je lepšia či horšia. Každý aj v tej zasadačke si vyjadril svoj názor a ja si myslím, že má na to právo keď bude tú zbraň nosiť do služby nie ? A prirovnávať chalanov k cvičeným opičkám si myslím, že je dosť tvrdé a podradné. Keby sa Vás opýtal Kuro akú zbraň by ste chceli a vy , že K100 tak čo aj vy ste cvičené opičky ? Obe zbrane sú dobré je to len otázka osobného názoru a tak ho nikomu neberte. Mal som tú česť vyskúšať dosť zbraní, o ktorých sa tu hovorí bohužiaľ mne osobne sadol do ruky Glock som za to opička ? Z K 100 sa mi dobre strieľalo mal ju známy vadilo mi na nej a to neviem z akej série bola, že nepapala všetko strelivo a ešte to, že po našom malom teste. Kde ju asi tri týždne nečistil a nosil u seba začala ryšavieť čo je choroba aj CZ a Sigu. S Glockom som taký problém nemal.
Máte to ako s autami zato, že má nikto Fiata je zlý lebo ten druhý má VW alebo niečo iné. Pričom v súčasnej dobe je kvalita pomerne na rovnakej úrovni. My na tomto vlákne a fóre nevyriešime prezbrojenie polície ani to neovplyvníme tak to nechajme na koňa ten má väčšiu hlavu.
Máte to ako s autami zato, že má nikto Fiata je zlý lebo ten druhý má VW alebo niečo iné. Pričom v súčasnej dobe je kvalita pomerne na rovnakej úrovni. My na tomto vlákne a fóre nevyriešime prezbrojenie polície ani to neovplyvníme tak to nechajme na koňa ten má väčšiu hlavu.