Samozrejme zalezi od definovania pojmu vediet strielat. Nehadam sa. Uprimne ale musim povedat, ze som doposial videl len velmi malo policajtov, ktorych strelecke vysledky by boli nejako oslnive. Väcsinou som videl zle strelecke navyky, priemerne az podpriemerne vysledky a obcas aj nebezpecnu manipulaciu so zbranou. Samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca. Podla mna to tak vizera, ked niekto striela preto, ze musi a nie preto, ze ho to bavi.klingocop napísal:Ako vieš, že väčšina policajtov nevie strieľať ? Ty vieš strieľať ? Nejako sa do nás obúvate a to sa mi nepáči. Niekto si myslí, že v PZ sú samí idioti a blázni. Ak ty nie si z PZ tak potom to nechaj aj na nejakého policajta aby si vybral alebo aspoň vyjadril svoj názor akú zbraň by rád nosil do služby. Ja som pre Glock a padla fajka . Tebe tiež nikto nevyberá aké si máš kúpiť auto alebo tričko alebo ....... . Ešte by som rád vedela nejaké vysvetlenie prečo by policajti nezvládli Glock, alebo súdiš podľa seba máš s tým problém ?niko napísal:Hmm. Polozme si otazku inak. Kedze vieme, ze vacsina policajtov nevie strielat. Preto potrebuju pistol, s ktorou by dokazal strielat a hlavne trafit aj absolutny amater. Podla mna je z Glocku lahko strielat, no z kaceny lahsie trafit. Viem si totiz zivo predstavit ako policajti zvladaju glockarsku 2.5 kilovu SAS spust.
Osobne si ale myslim, ze s G 17 s 2,5 kilovou spustou budu mat viaceri starosti nieco poriadne nastrielat. A hej sudim podla seba. Mam z G 17 vystrelenych tak asi 20.000 ran a zaciatky neboli lahke. Ale tak spust na Glocku je kapitola sama o sebe uz asi x-krat premielana.