Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
GLOBUS
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa GLOBUS »

..............
Naposledy upravil/-a GLOBUS v 31 Mar 2011, 17:42, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Rudo napísal:To je staré - hrnčekom zabil Riddick nejakého týpka vo filme Chronicles of Riddick. Kto chce, zabije aj šnúrkou od topánok...
Kto chce, zabije aj holými rukami. Preto by podľa mňa mal pán minister predložiť návrh zákona, aby všetkým novorodencom spolu s pupočnou šnúrou odstrihli aj ručičky. My ostatní by sme si mohli naše ruky ponechať. Ale iba v úschove niekde na poliklinike.
:lol: :twisted: :lol:
inspiring_galois

Príspevok od používateľa inspiring_galois »

primárnou zbraňou je vždy myseľ, všetky ostatné (tie sekundárne-nože, ....) sú len prostriedky, aby sa čin ľahšie vykonal

takže mozgy vydávať len s GPS čipom, a s vypnutím na diaľku (aby mali nad všetkými kontrolu) a uschovať v uhorkových fľašiach!...sakra, už mám pocit, že sme tu nejakí amatéri sci-fi spisovatelia a v našich dielach by bol vážený Pán Lipshit tým najväčším úkazom, ktorý je ale bohužiaľ skutočný....
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

hmm, srandicky

ale pokusy na poli dialkoveho ovladania mysle a pokusy s jej "vypinanim" tu realne od 50. rokov minuleho storocia uz su.
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Prečo vo všetkých filmov zomrú černosi ako prví :lol: ?
http://www.youtube.com/watch?v=2Vo5fGxnJRE

To je predsa rasistické pán minister ...
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

3x hadajte kto prisiel s takym genialnym napadom aby ti co si platia poistenie nehnutelnosti proti zivelnym pohromam prispievali na tych co si poistenie neplatia?
GLOBUS
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa GLOBUS »

.............
Naposledy upravil/-a GLOBUS v 31 Mar 2011, 17:43, upravené celkom 1 krát.
2weird2die
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Jedným zo základných príncípov poistenia je princíp solidarity, ale to len vrámci poistených osôb! Pánov poslancov treba našupovať do stredoškolských alebo vysokoškolských lavíc.

Vie mi niekto konkrétne odcitovať detaily tej magoriny s poistením?
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

GLOBUS napísal:...
K tomu Harmanovy:
Pri zbierani podpisov som sa rozpraval s clovekom, ktory je sucastou "uradu DNV" (v uvodzovkach lebo si nepamatam technikus terminus). A on vravel ze pravda je taka ze harman sa stazoval na susedov desiatky krat, len sa to skratka nedostalo nikam oficialne. Preco asi? Nevravel lipsic nieco take ze policajti sa snazili kvoli odmenam a ich zavislosti na pocte TC a priestupkov neprijimat podania?
2weird2die
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Telra... jedna babka povedala... aj keby to je tvrdenie akokoľvek vierohodného človeka, musel by si za tým stáť a musel by sa v tom angažovať s nejakým kolegom/ami, ktorí by mu to dosvedčili. Keďže to nie je oficiálne, vieš kam sa toto trvrdenie dostane. A pri všetkej úcte k tomu úradníkovi, pochybujem, že by riskoval svoju prácu kvôli niečomu, čo ďalšia katastrofa odsunie do zabudnutia väčšiny obyvateľov.
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Ja by som už aj rád vedel, koľko ľudí pri zásahu postrelili policajti, resp. kto vlastne zastrelil tú pani na balkóne ...
Dokedy to chcú tajiť?
Jack
moderátor

Príspevok od používateľa Jack »

Pena, ty čo rýpeš?! Jasne, že ju zastrelil Harman, to ani netreba vyšetrovať. Všetkých zastrelil a zranil Harman a ani to netreba vyšetrovať, tak prestaň, jasné?! O pár týždňov sa možno dozvieme, že Harman zastrelil aj Kubašiaka, k smrti umlátil Sendreja a spáchal ešte niekoľko ďalších závažných TČ, predtým mylne pripisovaných aktívnym či bývalým príslušníkom PZ SR.
:lol: :lol: :lol:
Ja viem, blbý humor, ale nemohol som si pomôcť.
strelec122
prispievateľ

Príspevok od používateľa strelec122 »

Pena, to sa asi nikdy nedozvieme, ale ta strela sa musela predsa najst a neverim, ze bola v razi 7,62x39. Co na to vyznamenani policajti - hrdinovia ?Ziadna strelba davkou, ved Harman vystrelil na ulici 5x a pri tom zabil jednu pani na balkone a zranil 11 ludi ? Vsak tomu moze uverit len taky chmulo ako DL, ved ten Harman je po smrti a uz nikto nas nemoze usvedcit z klamstva. Tento ctiziadostivy a arogantny pan mal po tych jeho hovadskych vyhlaseniach uz konecne odstupit.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ee len sa bude drzat stareho znameho ... zatlkat,zatlkat,zatlkat ..... a esteraz zatlkat :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"