Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Páni, ja som dnes dostal nákupné povolenie na "dlhú samonabíjaciu guľovú zbraň" bez problémov. Povolenie vyplňoval šef oddelenia dokladov a pýtal sa ma, čo si chcem kúpiť, či samopal. Neklamal som mu a povedal, že asi áno. Opýtal sa, či viem, aké je riziko a povolenie mi vydal. Žiadne natahovačky, žiadne potvrdenia z klubov o tom, že strieľam s dlhou guľovou zbraňou. Išlo to hladko.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Rudo:
Nemajú oporu v zákone na to, aby ti nákupko nevydali.
A budú tam u vás asi slušný policajti, keď ťa ešte aj upozornili na možné riziko v prípade prijatia novely.
Rudo
častý prispievateľ

Vyzerá to tak, že v Senici na oddelení zbraní a streliva skutočne pracujú tak, aby vec bola vybavená rýchlo, bez zbytočných nákladov a ťahaníc. Alebo len mali skrátka svoj deň. Nech iní zo Senice potvrdia.
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

siver
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Treba zakázať aj automatické praky :!:
http://nitra.sme.sk/c/5588651/neznamy-s ... tatom.html
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Rudo napísal:Vyzerá to tak, že v Senici na oddelení zbraní a streliva skutočne pracujú tak, ...
Keby mne hrozilo, že na mňa v prípade problémov nabehne Škemro s manželkou a celým arzenálom, tiež by som sa snažil pracovať "rýchlo, bez zbytočných nákladov a ťahaníc" :lol: :twisted: :lol:
GLOBUS
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa GLOBUS »

.............
Naposledy upravil/-a GLOBUS v 31 Mar 2011, 17:43, upravené celkom 1 krát.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

GLOBUS napísal: Ale keď stopnú nejakého z Luníku IX čo jazdi na aute z Anglicka bez vodičáku toho nechajú isť. Veď čo mu zoberú keď v živote nerobil a ani robiť nebude, radšej doj.bú niekoho kto chodí do práce platí dane.
tomu sa hovori : socialny stat na slovensky sposob :evil:
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Ako bol ten vtip?
Že sa pýta malý Dežko otca: Oco, čo to je demokracia?
Otec odpovedá: To je vtedy, keď nemusíme nič robiť a štát nám dá dosť peňazí z výplat bielych, aby sme my mohli slušne žiť. Dežko sa ďalej pýta: Ocko, a to sa bielym takto páči? A ocko mu odpovedá: Nepáči, ale to je už rasizmus.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Šak nás tie srandy čoskoro môžu prejsť :D :D :D ten krypeľ inkvizítorský si ide tvrdo za svojim lacným politickým cieľom, cielikom, cieličtekom...
Rudo
častý prispievateľ

Lipscheiss je veľký k*k*t, ale malý pán na tejto šachovnici.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

dirty harry napísal: ide tvrdo za svojim lacným politickým cieľom, cielikom, cieličtekom...
hmmm niekde som cital celkom dobru myslienku .. : po nejakom case sa stava z "lovca" lovná korisť ...

kiez by sa stali "lovnou korisťou" co najskôr tj vo volbach do samosprav aby pani koaličnici videli co za keketov si zobrali do partie :D

ozaj keď sa tak odvolávali na KZ ..... by som sa tych pseudopravnikou spýtal či KZ im kaze podporovať protiústavne zákony !!!!
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Dobre si reagoval, hrajú sa s k.....tinkami a podstata im ide dolu vodou, je dobré keď teraz poodkrývajú svoje skutočné karty ktoré sa dosť líšia od tých predvolebných.
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

GLOBUS napísal:http://www.sme.sk/c/5595168/napriek-pro ... itani.html

je ten minister normálny?
TO on je psychopat a nech si ide dať spraviť psycho. vyšetrenie.

Do konca tohoto roku je možné nadobudnúť vz.58, budúci rok už nie, toto je čo za chorý zákon?
citácia: Napriek absolútnemu zákazu nadobúdania samočinných zbraní môžu ich držitelia zbrojného preukazu na zberateľské účely alebo zbrojnej licencie na prevádzkovanie múzejnej a zberateľskej činnosti držať aj naďalej iba v prípade, ak ich získali do 31. decembra tohto roka.

Takže zberatelia už svoje zbierky rozširovať nebudú, jedine znehodnotenými čo je zberateľom figu platné.

Ako je možné že nezakročia koaličný partneri, veď to je do očí bijúce čo ten človek stvára a nechajú ho.
A ako je možné že proti zamietnutiu toho paškvilu bolo za len 64 poslancov?
...

:idea: :idea: :idea:
Koaliční partneri si to osvojili, jednoducho tým Lipsica poverili a budu hlasovat za, a naviac cest vynimkam, ale zial vacsinu z nich to nezaujima, a a ni tomu nerozumeju.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

3x hadajte kto navrhol zakon, prijali ho 13.10 a 15.10 prikazuje autoskolam vycuovat a mat defibrilator?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"