Samonabíjacia guľovnica Browning BAR
-
eloquent_allen
Samonabíjacia guľovnica Browning BAR
Kto mi poradí, rád by som sa dostal ku technickým informáciám o dlhej guľovej zbrani, samonabíjacia guľovnica Browning BAR, prípadne aké máte osobné skusenosti s touto zbraňou. Ďakujem
-
inspiring_mendeleev
-
eloquent_allen
Porovnávaním parametrov medzi samonabíjacou guľovnicou Browning a Benelli som nenašiel výrazných rozdielov, obe zbrane sa mi vidia rovnocenné, myslím si , že je ťažke predstihnúť belgického výrobcu zbraní. Je to zbraň vyslovene na spoločné polovačky bez optiky, presnosť pri streľbe z posedu s primeranou optikou zatiaľ nemám vyskúšané.
Karol,tvoj nazor ti neberiem,moj je ale podlozeny niekolkorocnou praxou a skusenostami s vela typmi zbrani urcenych na polovanie.Benelli Argo je zo samonabijaciek najspolahlivejsia.BAR sa jej spolahlivostou nemoze rovnat,to iste plati pre Remington 7400 (vraj nova 7500 je uz konecne o nieco lepsia-uvidime).Mozes este vyberat zo Sauera303,Merkla a Heckler&Koch SLB.Tvoja veta o tom,ze len tazko predstihnut belg.vyrobcu zbrani ma utvrdzuje v nazore,ze sa v problematike az tak neorientujes-to nie v zlom.Browning je s polovnymi zbranami uz istu dobu pozadu,a to plati aj pre ich sportove dlhe zbrane.
Ak nechces lutovat-jedine Benelli.To je overeny fakt,ktory v katalogoch nenajdes.Vela zdaru pri vybere.
Ak nechces lutovat-jedine Benelli.To je overeny fakt,ktory v katalogoch nenajdes.Vela zdaru pri vybere.
-
inspiring_bartik